Mencari sponsor utk GA

Tahun lepas aku dah lancarkan Give Away sempena Birthday Akiff yg ke-2 (klik sini)... hadiahnya 10 helai t-shirt mcm kat bawah ni...

Kerlas kowww....


Tahun ni aku akan lancarkan GA yg hampir serupa dengan hadiah yg hampir sama sbb birthday Akiff pun dah dekat ni...

Hadiahnya masih lagi kekal dengan t-shirt tapi kali ni lebih special sbb t-shirt tu pemenang boleh custom made design ikut citarasa sendiri... sbb tshirt tersebut akan ditempah khas untuk korang... nak masukkan gambar muke korang pun boleh... nak masukkan header blog korang pun boleh... nak masukkan link blog korang pun boleh... terpulang.. mmg terbaik hadiah kali ni...

Kalau tahun lepas smue hadiah tu aku kluarkan duit sendiri tapi untuk kali ni aku dpt sponsor untuk hadiah2 ni smue... buat masa skrg aku dah dpt sponsor untuk 5 helai tshirt... tapi aku masih memerlukan lagi sponsor untuk aku collect sebanyak mungkin tshirt utk diberikan kat korang... lagi byk lagi bagus kan... korang yg berminat nak sponsor GA ni boleh inbox facebook aku (klik sini) untuk maklumat lanjut... nilai minima utk jd sponsor tak tinggi pun...

Apa yg korang akan dpt bila sponsor GA aku ni??? 
Dah org memberi kann... mesti la ade win win disitu... takkan nak bagi sajer jer kann... okeh... ni yg korang akan dpt...
- 1 entry khas review pasal blog/bisnez korang...
- Peserta diwajibkan follow blog korang atau like fan page korang...
- Blog korang akan dimasukkan dlm bloglist khas kat side bar blog aku ni untuk beberapa bulan...
- Peluang bergambar dgn aku.. kahkahkahkah... (ini serius poyo... mati laa kena keji lps ni...)

Yang berminat nak jadi penyemonsor, sila inbox aku cepat sbb aku tak nak ramai2 sgt... jenuh org nak folo kalau byk sgt sponsor nnti...

Ehhh.. 1 lagi... nak jadi sponsor ni tak semestinya kena ada blog... klau korang ade bisnez dan ada Facebook Fan Page pun boleh jer jadi sponsor untuk GA ni...




Labels: , ,