Abah Careno Masuk Majalah Masakan

Haaa... nmpak tajuk atas... aku tak tipu... ni 1st time nih aku masuk majalah... dulu pernah masuk Kosmo skali... ekekkee... tak caye try baca sini (klik)

Tapi utk kali ni aku masuk majalah Aroma... sebelum ni aku tak tahu menahu pun pasal majalah ni... tp sbb member2 bg tau ade gambar aku dalam majalah tu... gigih aku cari majalah ni kat kedai2 buku... ekekek...

 Ni lah die majalah Aroma keluaran Februari 2014... gmbar cover dpn mmg terbaek... Apple celup coklat...

 Ni lah die article yg ade gmbr aku tu... pasal "Pekej Perlancongan Keretapi Perak" dan jugak "Projek Rumah Inap Desa"

Ada 2 keping gmbr... tp aku kasi zoom 1 ni jer sbb yg 1 lg tu tak brapa nmpak...
 Aku yg paling kiri dlm gambar...

Sorry aku agak jakun bila dpt masuk majalah mcm ni wpun takde sebut nama atau blog... juz muka seposen tu jer... ekekeke.... layankan jer la ehhh...

Kalau nak tahu pengalaman percutian aku sepertimana di'story' dlm majalah ni... boleh klik link2 yg aku listkan kat bawah ni...

Pakej Percutian Keretapi : Episod 1 (Pelancaran)
Pakej Percutian Keretapi : Episod 2 (Mini Konsert)
Pakej Percutian Keretapi : Episod 3 (Homestay Kg. Beng)
Pesta Makanan Tradisional Lenggong 2014
Victoria Bridge, Seberang Karai, Perak


Labels: ,