15 helai T-shirt FREE

(Klik Banner untuk joint)

Jom joint GA Birthday Akiff ni... hadiah sangat special... t-shirt dengan design khas untuk pemenang... boleh letak header blog korang sendiri kat t-shirt atau kalau nak letak gambar kat t-shirt pun boleh...

Contoh mcm t-shirt kat banner atas tu... tu adalah design t-shirt untuk aku sendiri... aku letak gambar Akiff dan jugak nama blog... korang kalau nak t-shirt mcm tu jemput la joint GA simple ni... klik banner di atas untuk joint... 15 orang blogger di cari...

Labels: