Tudung Half Moon Padussi Murah

Produk   : Tudung Half Moon Padussi
Supplier : Eja E-Shop (Klik)

Model : Miss Permaisuri
Photographer : Lan Careno
Studio : Mini Studio Akiff

Haa... nak jugak mantion pasal model, fotografer dan jugak studio kann... hahaha... Ni sebenarnya bisnez kakak aku... die baru nak berjinak dlm online bisnez jual tudung dan secara tak langsung melantik aku sebagai official photographer utk produk2 dia dan jugak Miss Permaisuri sebagai model tudung... 

Ni pakej yg aku ada... ambk aku shoot produk tudung mesti ambk Miss Permaisuri jadi model atau kalau nak Miss Permaisuri jadi model kena ambk aku sbg photographer... tak boleh orang lain... kehkehkeh... kalau korang ade produk nak shoot boleh la PM PM aku utk shoot... Harga servis aku rasanya dah murah sangat dah... untuk 15 unit tudung aku ambk RM200.00... include dgn kos model dan fotoshoot... juz bagi tudung jer... 

Aku pernah tanya studio untuk shoot produk mcm tudung ni... ada tu dia caj RM50 utk 1 tudung... gilerrrrr... ada tu dia kira masa pulak... sejam sesi photoshoot RM200... tak kisah brapa tudung pun nak shoot... tp biasa kalau sejam ni dalam 10 - 12 tudung jer sbb nak pakai2 lagi... nak adjust tudung lagi... tambah2 kalau jenis nak belit2... lagi makan masa... itu pun harga photoshoot studio jer... model kira asing... haaa... nampak tak? Mahal gak kannn... 

Tapi serius aku cakap, biz online ni gambar memainkan peranan utama... gambar tu yg perlu memikat pembeli... 'let's picture do the selling' gitew... waaaa... kemain speaking... mcm ade yg tak kena plak ayat aku tu... hahaha... gasak laa...

Ehhh... sebenarnya entry ni nak promote tudung tp terpromote servis sendiri pulak... kehkehkeh...

Ok2... kalau ada yg berminat nak beli tudung yg kat bawah ni... jenis Half Moon Padussi... boleh roger kat fb... klik link yg aku bagi kat atas entry ni... harga sehelai tudung adalah RM37... termasuk postage... klau beli lebih dr sehelai boleh diskaun lagi sbb dah combine postage kan... kalau nak COD pun boleh... area Cheras sahaja... rajin dtg Cheras boleh laa... walaupun kakak aku yg jual tp aku jugak bertugas sebagai despatch... huhuhuhu....


Mohon jasa baik like page Eja E-Shop Thanks...

Labels: , ,