T-shirt Hard Rock Cafe Tokyo FREE


Yeaaahhhhhhh... semalam aku dpt t-shirt Hard Rock Cafe Tokyo dgn Fridge Magnet dari Tokyo... sahabat baik aku yg hadiahkan... minggu lepas die g bercuti kat Tokyo seminggu... huntung lerrrr.... dpt main salji... grrrr.... jellesssssss....

Tp nsb baik balik bagi buah tangan... kalau mcm ni... aku doakan ko berganda murah rezeki dan dpt selalu g bercuti... dpt la aku baju free lagi... hahahha...

Bertambah lagi koleksi baju Hard Rock Cafe (HRC) aku ni... antara koleksi yg aku dah ada.... HRC Bali, HRC Phuket, HRC London, HRC Paris, HRC Penang... target aku tahun ni nak dptkan smue baju HRC local pulak... HRC KL, HRC Melaka dgn HRC KK... 

Semue baju HRC yg aku ade smue design same mcm kat atas... aku tak nak design lain... aku collect yg design ni jer... So, yg mana nak hadiahkan aku baju HRC... make sure design mcm kat atas ni jer okeh... design ni hanya ori sahaja yg ada... yg cetak rompak non ada... mmg tak sama... kehkehkeh... demand!!!!

Ok2... alang2 dah dpt baju free ni... aku nak tolong promote biz sahabat aku tu... biz die mmg tgh kencang skrg ni... sbb tu bercuti ajer kejernyer...

Facebook : Idham Ibrahim Collection's (klik)

Korang boleh masuk ushar dalam facebook Idham Ibrahim Collection's tu dan tgk sendiri koleksi kain yg die ade... skrg ni fb tu dah penuh 5,000 friends... korang dah tak boleh nak add die lagi dah... juz boleh follow jer... 

Sahabat aku ni hanya ambk kain yg mempunyai kualiti yg bagus jer... sbb tu die slalu g Indon utk tgk sendiri kualiti kain tu...

Ni antara contoh kain design terkini yg ada dlm stock die...

Kain yg aku tunjuk kat atas ni blum kluar lagi kat facebook die... akan kluar sikit masa lagi...


Nmpak tak baju raya kitorang tahun lepas ni... Kain untuk buat baju kami sekeluarga disponsor sepenuhnya oleh sahabat aku ni... colur dan design bunga tu custom made ikut pilihan wife aku... then die tempah kat Indonesia... Kerlassss kow... harap2 tahun ni punyer baju raya pun dpt sponsor lagi... hahahha...


Labels: , ,