Rombongan KBBA ke Wedding Yana Yassin

Selamat Pengantin Baru buat blogger Yana Yassin dan pasangan... Semoga ikatan suci yang diikat kekal bahagian hingga ke Jannah...

Terima kasih sebab jemput ke wedding walaupun bukan jemputan direct dari Yana sendiri tapi melalui Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) tapi sangat hargai... dapat la tumpang memeriahkan majlis dan bergather2 dgn member2 blogger yang lain...

Nampak tak mcm mana meriah rombongan ni... kitorang tak konvoi skali tau... ramai datang dr arah berlainan dan lokasi berbeza tp yg bestnya boleh pulak smpai serentak... dalam minit yg sama... mule2 nmpak Ben Ashaari turun dr kereta, pastu time aku tgh park kereta boleh pulak nmpak 2 3 4 bijik kereta yg lain smpai... aikkk... mcm konvoi skali jer...

Kredit gambar kepada Akulahpaklan.com untuk pic ni...

Sebelah Pengantin Lelaki tu Ujang & Zafirah... Sebelah Pengantin Pompuan tu Ben Ashaari & Qhaliff... Tengah2 pengantin tu Aku & Akiff... kehkehkeh... Papa, Abah & Daddy

Ramai jugak blogger lain yg hadir hari tu, tp aku tak sempat pun bergambar dgn yang lain... rasa rendah diri sgt bila bergaul dgn blogger2 lama ni... diorang frendly sgt, cuma aku jer yg malu2 alah skit... hahaha...

Apapun, TQ yer Yana untuk jemputan ni... meriah sgt wedding u... Thanks...

Labels: , ,