Railway Tour - Mukadimah

Hoiii... dah knape mood nak update Story Railway Tour ni mcm kelaut sangat ni... ade tu siap yg tanya aku bile nak up story... hohoho... sbb ade org tanyer la aku gagahkan jugak menaip ni... walaupun yg bertanya tu sekadar perli sbb aku asyik dgn blog atau die btul2 nak tahu citer tp aku ambk positif jer laa ehhh... aku anggap jer yg tanyer tu mmg excited nak tahu citer aku... hahaha... boleh?

Alkisah 1st day nak start journey ke Ipoh ni... aku dgn Redscarz dihantar oleh Miss Permaisuri ke stesen lrt bandar tasik selatan... Akiff pun folo skali hantar kitorang ke LRT... berbuih mulut aku pesan kat Akiff yg aku nak g 'work'... risau kang die mengamuk nak folo aku pulak... nasib baik die faham yg Abah die ni nak g 'work'... so, takde la adegan mengamuk nak ikut aku... elok jer salam2 cium tangan laga2 pipi bagai...

Untuk pertama kali dalam beberapa tahun aku nak naik komuter ke kl sentral... tp dah dasar buta pengangkutan awam ni... terpinga2 gak kitorang nak beli tiket... dah la yg beratur nak beli tiket pun ramai giler time tu... sbb malas nak beratur beli tiket, kitorang try guna Touch N Go... 1st time gak guna TnGo naik LRT ni... nasib baik lepas... hehehe...

Pendekkan citer smpai gak kitorang kat KL sentral... Ok... itu jer nak citer... nnti sambung... takde idea... hahahaha....

-Gambar Hiasan-



Labels: ,