Perlu ke Reply Komen Entry

Hah.. dah lame aku nak cakap pasal ni... dulu aku rajin jer reply segala komen yg ditinggalkan kat entry aku... tp makin lama kerajinan dan ketekunan untuk mereply komen tu makin terhakis dlm diri... hahaha... mohon sorry kat korang awal2 ehhh... huhuhu...

Aku bukannya apa... jenis aku kalau aku komen kat entry orang, aku dah tak jengok balik dah die punyer reply tu melainkan komen tu memerlukan jawapan balas... baru aku p jengok balik...

Macam tu jugak yg aku cuba praktikkan skrg kat blog aku.... yg mana komen yg memerlukan jawapan baru aku reply... yg komen sekadar tegur menegur tu aku tak reply pun... kadang2 tu ade yg komen juz say "waaa... untung laaa..." atau "Perghhh... bestnya g bercuti dgn family.." atau pun "Cantik sangat gambar2 ni..."... biasanya komen2 mcm ni kalau aku rajin jer aku reply sbb kalau aku reply pun korang bkn baca balik pun kannn... ke mmg korang jenis lps komen akan jengok balik utk baca reply komen tuu... tak kannnn... sbb tu aku malas nak reply...

Tapi kalau komen yg memerlukan jawapan aku akan sedaya upaya jawab jugak... contohnya mcm "Bestnya benda ni... beli kat mana?" atau "Brapa harga tiket masuk situ?" atau "Akiff skrg dah pandai mintak adik belum?"... haaaa... nmpak? Soalan2 yg memerlukan jawapan baru aku reply... dgn harapan kalau korang tak jengok balik pun, org lain yg baca entry selepas tu tak tertanya2 lagi dgn soalan yg sama...

Korang pulak mcm mana? Ade reply smue komen ker atau lebih kurang jer mcm aku...

Labels: ,