Teringin buka farmasi sendiri

Korang perasan tak skrg ni byk jer Cosway Pharmacy kat mana2... kat area umah aku kat Bandar Tun Hussien Onn Cheras pun dah ade 1... mule2 aku nampak, aku ingtkan kedai jual barang2 Cosway... tak tahu pulak yg Cosway skrg ni dah mengembang dgn rangkaian farmasi pulak...

Ehhh... tibe2 entry trus pasal Cosway Pharmacy... korang tau tak Cosway tu apa sebenarnya?

Pernah nmpak logo Cosway mcm kat atas ni? Mesti pernah kannn... setahu aku la kan, Cosway ni adalah 1 brand yg dah sangat popular dalam direct selling... produk2 diorang kebanyakannya keperluan rumah, diri dan jugak produk kesihatan...

Tak sangka pulak skrg ni Cosway dah melangkah ke arah bidang farmasi plak... same jer konsep farmasi diorang mcm Watsons atau Guardian... selain jual ubat2, ade gak jual keperluan diri... aku slalu beli minyak rambut, shaver, vitamin kat Watsons atau Guardian jer... sbb sng jumpe kat mane2... lps ni dah boleh la beralih ke Cosway Pharmacy pulak...

Skrg ni sape2 jer boleh ada kedai farmasi sendiri melalui eCosway Farmasi.. tak perlu ade modal berpuluh2 ribu... dengan modal serendah RM5,200 korang dah boleh memiliki Franchise eCosway Pharmacy.... program ni terhad kepada 1000 orang sahaja seluruh Malaysia...

Dengan mendaftar sebagai pemilik Franchise eCosway Pharmacy, Cosway akan membiayai sepenuhnya perkara-perkara berikut :

~ Deposit kedai dan sewa bulanan
~ Bil elektrik dan penyenggaraan kedai
~ Kos ubahsuai kedai
~ Sistem lengkap berkomputer
~ Sistem keselamatan
~ Latihan intensif PERCUMA
~ Stock melebihi 1800 jenis barangan bernilai RM400k - RM600k secara  consigment

Macam tak cayer jer kan... tapi hakikatnya dah ramai pun orang yg dah bukak eCosway Farmasi ni...

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal peluang bisnez ni, boleh layari www.coswaypharmacy.com atau hubungi Facebook Dienass Ahmad (klik sini) untuk sebarang pertanyaan atau kalau nak tgk info2 terkini boleh juga ke Facebook Page Pharmacy Business Opportunity With Faizal Ismail - FBI (klik sini) atau contact direct personally Nasser (019-3690953) 



Labels: ,