Official Photographer Budget


Nmpak tak gaya aku tu... ada gaya mcm profesional photog tak? Kehkehkeh... feeling like Saiful Nang skali skala...

Hari ni 21 Disember 2013 aku ada job shoot wedding kawan wife aku... tak jauh pun dr rumah aku... dalam 5 minit jer... mule2 aku malas gak nak ambk job ni tp sbb diorang tak sempat nak cari photog lain, terpaksa la aku shoot... tp takde lak mcm terpaksa sgt... still aku cuba cover yg terbaek utk majlis tu...

Ni 1st time aku cover wedding dgn dua camera skali... sajer nak try test... aku pakai 2 lens yg berlainan... takyah kelam kabut nak tukar2... nmpak mcm berhasil gak... memudahkan kejer aku... cuma letih skit la nak galas 2 camera kat tengkok ni... thanks Redscarz coz pinjamkan aku body Nikon D90 ko... klau aku serius dgn wedding photoshoot nnti boleh la aku sambar seketul lg body Nikon... hehehhee...

Ok laaa... nnti aku share gambar2 yg aku shoot kat wedding tu nnti ehh...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Labels: , ,