Mudahnya nak subsribe game kat hp



Hp aku ni mmg dah jadi brg personal akiff kdg2... biasanya dia ambk hp aku nak tgk video baby Einstein yg aku dah copy masuk dlm hp... kdg2 die layan youtube tp now dh kurang skit layan youtube... aku tak bagi... habis data aku jer....

Tapi td aku tak tahu apa yg dia buat smpai boleh pulak subscribe game... RM4 seminggu koooooo... nsb baik aku sedar... dah unsubscribe balik dah... huhuhuuu....
Bahaya ni... hati2 eh korang... budak2 bkn tahu ape pun... die main klik2 jer... yg aku pelik tu... mudahnya nak subscribe sesuatu via hp ni ehhh... salah tekan sikit dah terlanggan servis diorang... cisss...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Labels: