Happy Birthday yang ke 3 series, my lovely wife

Selamat Hari Lahir yg ke 3 series utk my wife... mihmihmih... dah masuk 3 series akhirnya... semoga Allah berikan kesihatan yg baik dan murahkan rezeki dan semoga dapat posting cikgu kat sekolah yg dekat dengan rumah... hehehe... aminn....

Ni gambar terbaru kitorang minggu lepas...

Smlm tepat 12 malam aku dgn Akiff wish birthday kat Miss Permaisuri siap nyanyi lagu birthday lagi... masa tu masing2 belum tido sbb mata segar lagi baru balik pesta buku Big Bad Wolf kat The Mines... story pasal tu nnti aku buat entry... tp Miss Permaisuri awal2 dah up entry pasal tu... hehehe... Klik sini kalau nak baca entry Miss Permaisuri...

Sebelum2 ni aku rajin jer buat surprise kat Miss Permaisuri tiap kali birthday die tp tahun ni takde ape2 surprise sbb tak best la kan kalau tiap tahun buat surprise... skali skala kite buat ala2 kadar dah... hadiah pun non beli lagi ni... dah tak tahu nak bagi ape... asyik2 ulang bagi hand bag... 2 bulan lepas dah bg hand bag dah... takde sempena ape2 pun... ni takkan nak hand bag lagi kot... huhuhuhu...

Berbalik citer semalam.. awal2 Akiff dah buat surprise hadiah birthday kat ummie dia... dia baling tupperware kena tepat kat batang hidung ummie dia... hahahhaa...

Gambar dari Instagram Miss Permaisuri

Tak pasal2 dpt aksesori free kat hidung... kahkahkah... aku nak gelak pun ade gak... kesian pun ade gak... ni bkn kali pertama Akiff buli ummie dia... dah banyak kali dah... biasanya remote astro yg singgah atas kepala ummie dia... tp kali ni bekas lain pulak landing kat batang hidung... hahahaha... siap berdarah tu... sabor jer laa...

Plan hari ni nak bawak Miss Permaisuri makan2 kat luar... tgk la nnti die nak makan ape... tp bergantung kat mood Akiff gak sbb kdg2 bile mood die nak KFC mmg itu jer die sebut slagi tak dapat... mcm hari tu ummie die nak makan Pizza tapi Akiff sebok nak KFC... puas pujuk pun nak KFC gak... hahaha... terpaksa si ummie mengalah... kalau nak tahu, Akiff panggil KFC tu dgn nama "Nasik ayam"... kalau die nak nasik ayam tu maksudnyer die nak KFC... hahahha... hanya ummie dgn abah jer faham bahasa Akiff...


Labels: , ,