Troll Petugas Kaunter Malindo Air

Tadi masa aku nak drop bag kat airport Sibu aku g kat kaunter Malindo Air... aku berdua dgn kawan aku... kitorang bagi ic tp awek kaubter tu cakap takda nama... aku heran gak laa... aku cakap kat dia tadi dah chekin mobile... aku nak reprint boarding pass skali...

Sebab system tak dpt detect nama aku dgn member aku, dia pggil sorang lg staff utk bantu dia... tetap gak tak boleh detect... ada kot lbh 15 minit diorang dok berusaha settlekan masalah aki tu...

Last2 baru prasan yg tiket aku sebenarnya tiket Air Asia... yg kitorang pegi tu kaunter Malindon Air... mmg la takda nama... hahahhaa... ya ampunnn... mcm mana aku boleh tgk symbol malindo tu sama dgn symbol air asia... masalahnya member aku pun sama jugak sengal mcm aku... hahahaha...

Yg terbaiknya adalah petugas kaunter tu still tersenyum manis dan takda langsung buat muka marah kat kitorang... hehehhe...

Published with Blogger-droid v2.0.10