Steak House sedap kat Cheras


Baru2 ni aku bawak miss permaisuri dgn Akiff g makan kat Risya Steak House. Lokasi steak house ni kat Bandar Tun Hussien Onn dekat dengan Aeon Big (carefour)... satu deret kedai dgn City Bank...


Miss Permaisuri mcm biasa la dia... tak habis2 dgn fish n chip... sedap gak...


Aku plak makan blackpepper beef steak... mmg puas hati sgt... harga pun berbaloi... aku tak ingt brapa harga menu yg aku ambk tp yg aku ingt harga chicken chop juz only RM8.90... murah kann... menu yg aku tak order boleh plak ingt harga kann... hahaha... biasa laaa... otak org tua...

Korang kalau nak rasa western food sedap kat Cheras atau Kajang boleh la try cari kedai ni... bersebelahan Tutty Fruity Bandar Tun Hussien Onn... 


Published with Blogger-droid v2.0.10