Produk Shaklee makin dan makin mendapat tempat

Aku kenal brand Shaklee ni dah lame dah... mmg tau diorang ni memasarkan produk untuk kesihatan... dah banyak orang citer kat aku pasal produk dari Shaklee ni... sebab banyak permintaan maka makin hari kite nmpak agent2 Shaklee ni semakin ramai dan semakin mudah pengguna untuk dapatkan produk Shaklee ni...

Dalam friend Facebook aku pun ade beberapa orang yg bergiat activ memasarkan produk Shaklee ni... dan antara produk Shaklee yg tgh mendapat perhatian adalah VIVIX... aku nak menaip balik panjang2 aku malas (harap Shaklee ade penawar utk penyakit malas...hehhee..) So aku bagi jer gambar kat bawah ni sebab segala maklumat yg nak disampaikan ade dlm gambar bawah ni...


ANTI PENUAAN SELULAR VIVIX...
HANYA 1 SUDU TEH SEHARI UNTUK INSAN2 TERSAYANG...
======================================

Anda SAYANG DIRI Anda..???
Anda SAYANG FAMILY anda..???
Anda SAYANG IBU anda..???
Anda SAYANG AYAH anda..???

Kalau "YA"... dapatkan sebotol VIVIX untuk ORANG2 TERSAYANG tersebut... jangan pandang pada HARGA... tapi pandang lah pada MUKA ORANG2 TERSAYANG tersebut... mungkin dengan HARGA yang x seberapa nie, Anda mampu membuat ORANG2 TERSAYANG sentiasa tersenyum riang & sihat...

>> KELEBIHAN VIVIX <<
* Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
* Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
* Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
* Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
* Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
* Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
* Membantu dlm proses penurunan berat badan
* Menyokong kesihatan mata
* Meningkatkan kesihatan imum badan
* Menggalakan kesihatan keseluruhan

>> VIVIX MAMPU MENGAWAL PENYAKIT KRONIK <<
* Diabetes
* Kolesterol Tinggi
* Kardiovaskular (Jantung)
* Tekanan Darah Tinggi
* Alzheimer @ Nyanyuk
* Arthritis, Osteoporosis, Sendi & Tulang
* Gout
* Keletihan
* Metabolisme Badan Rendah
* Masalah Kulit, Bintik Penuaan & Kedut
* Kanser & Tumor
* Katarak & Masalah Mata
* Masalah Saraf
* Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
* SLE
* Stroke

Korang yang berminat nak dapatkan produk ni atau lain2 produk dari Shaklee sila hubungi salah seorang rakan facebook aku ni...


~ Shakelee Junaidah Lovely Sejati

~ Kimah Lan Fi atau like Facebook page House Of Health

Korang boleh direct tanya diorang melalui facebook sebab skrg ni tgh ade promo... cepat cepat...


(Auto Publish)