Photographer murah tapi berbaloi

Hah... dah masuk cuti skolah kann... musim mengawan kawin2 dah bermula... rasanya musim skolah ni antara yg bizi adalah photographer... zaman dulu mmg yer photographer kena kerja lebih nak promo diorang punyer servis tp skrg ni dah takyah sgt nak beriklan bagai sebagai client plak yg dok mencari photographer smpai photog sendiri jenuh nak menepis permintaan client... sbb dah jadi trend setiap majlis ada official photog.. tak kisah la event wedding ker... birthday party ker... malah majlis berkhatan pun...

Aku sendiri yg lbh sesuai disebut sbg 'Owner DSLR' (bkn photographer) pun tak terlepas dari dpt job untuk cover wedding... bkn aku mencari tp org yg mintak tolong aku cover wedding diorang... dah nama pun kengkawan kann... terpaksa la bantu membantu wpun bantuan tu dibayar... kehkehkeh...

Skrg ni tugas client adalah survey dan cari servis dari photog mana yg paling berbaloi... maksud berbaloi aku adalah worth dgn nilai yg dibayar... kalau ko budget RM500 tp nak hasil mcm Photographer Saiful Nang punyer kejer, mohon sedar diri... budget ciput makanya hasil dan kreativiti photog pun haruslah setimpal dgn apa yg kite labur... itu tugas kite sbg client... jgn nnti ko dah byr RM500 pastu ko meroyan kat fesbuk kata photog ko ambik gambar mcm hampek... jauh beza dgn hasil camera Saiful Nang... orang mcm ni patut gigit jer telinga smpai putus... hahahaha...

Sbb tu aku kate survey tu pentiiiing untuk dapatkan servis photographer murah tapi berbaloi... apa yg client perlu buat adalah lihat testimoni orang... lihat hasil kerja photog... tanya ex client2 dia sblm ni... dan compare hasil kerja dia dgn hasil kerja photog lain yg range harge lbh kurang sama... ingat tu... compare smue tu dgn photog yg servis harga lbh kurang sama... itu smua kerja kita sbg client... biar byk kejer skit la tapi asalkan kite puas hati...

Dalam dok survey2 tu korang jangan lupe masukkan Creativeat@rtwork dalam list korang... klik sini

Atas ni dah ade no fon dan email yg patut korang tuju... sila ambik...

Meh aku tayang skit hasil kerja diorang ni...

 Banyak lagi contoh gambar wedding yang menarik dalam page facebook diorang yang semuanya cantik2... Selain servis fotografi yg berbaloi utk wang hengget korang, diorang jugak ada sediakan servis videografi... nak tahu videografi tu guane sila tgk video kat dlm page diorang...

Page facebook : Creativeat@rtwork
Personal Photographer : Fairuz V Persie