Nuffnang ni dah kenape?

Tajuk mcm tak puas hati jer kan.. tp mmg tak puas hati pun... ko bayangkan aku start buat blog tahun 2011... sepanjang tahun 2011 aku hanya update 50 entry sahaja... masa tu orang ade blog aku pun nak ade gak... orang beriye update aku pun same gak... tp mule2 jer... pastu blurrr.... tak tahu dah nak tulis ape....

Pastu tahun 2012 aku start activ balik... 341 entry aku buat... hampir setiap hari ade 1 entry... nampak? Bayangkan tahun 2012 aku kemain activ blogging tapi juz sekali jer dpt BE atau CPUV bulan November 2012... itu pun kjap sgt kot... earning tak smpai seposen sempat dpt... hahahaha... main2 ko ehhh...

Pastu tahun 2013 ni aku makin galak berblogging... ape bende smua nak tulis dlm blog... kdg2 wife aku sendiri pun rimas sbb nak buat ape2 mesti aku nak ambk gmbar utk masuk blog... hahaha... contoh simple aku bagi masa nak g mkn pizza... kemain dah lapar... berjanggut tunggu baru pizza smpai... elok pizza dah smpai aku pulak sebok ambk gmbar dulu kan... lps 5 minit br bleh mkn... mau tak hangin... hahahaha... tu contoh jer k... untuk tahun ni aku dah update entry sebanyak 281 entry...

Ituuuuuu pun Nufnang tak nmpak.... sekali pun tak bagi BE kat aku.... Grrrr....

Last2 aku merajuk ari tu aku buang smue iklan Nuffnang... aku boh Advertlets... padan muke Nuffnang.... status gelihati yg aku dpt sblm ni pun dah ditarik blk... padan muke aku...kekeke...

Tapi baru2 ni aku nak chek PV (Page View) dgn UV (Unique View) tak tahu nak tgk mane... Biasenyer sblm ni aku chek kat Nuffnang jer... sbb dah takde iklan Nuffnang maka tak dpt la aku detect brape PV dgn UV blog aku... atas alasan tu la aku pasang balik iklan Nuffnang.... dan minggu ni aku dah diberikan balik status gelihati aku tu...

Tadi utk pertama kali aku hantar ticket kat Nuffnang... mule2 tak tahu tp lps google dan tgk tutorial... akhirnya aku hantar sekeping ticket ke Nuffnang...


Dan laju jer diorang reply email aku tu... jwpwn yg die bg mcm stendet jer... mcm smue org pun dpt jer... hmmm... gasak ko la Nuffnang... ko bagi aku ambik.. ko tak bagi nnti aku merajuk lagi...