Minat atau ikutan? Salah mak bapak ke?

Aku tak tau nak klasifikasikan perangai Akiff ni sebagai minat azali atau terikut2 perangai aku dgn Miss Permaisuri... sebabnya skrg ni dia ada 1 perangai bila dpt sesuatu barang baru dia nak ambk gambar...

Baru2 ni aku belikan dia mainan baru masa kat Kuantan ari tu... bila masuk bilik hotel die ambk mainan die letak bawah lampu lepas tu ambk phone aku yg tgh cas then sebok ambk gambar mainan die tu... hahahha... sabor jer laa... bkn skali... dah 2 3 kali mcm tu... kalau x dpt phone die sebok mintak phone siap bg tau nak ambik gambar...

Ni antara gambar yg Akiff ambk...

Die mmg tau nak unlock phone aku mcm mana... then bukak kat camera tu utk ambk gambar... smue die buat sendiri...

Ni 1 hal... malam tu pulak masa kluar makan2 ramai2 kat Tanjung Sepat, Akiff dok leka layan phone aku tgk katun kat youtube... pastu makanan smpai... boleh pulak die stop tgk youtube kjap then ambk gambar makanan... hahahha... ni pun ikut perangai sape la kannn... wakaka...

Ni gambar yg Akiff ambk... sebenarnya Akiff skali ambk gambar tak reti sikit2... punyer byk die snap tp aku pilih hasil kerja dia yg terbaek jer ni... ekekeke...