MaTiC FEST 2013 - Pameran Kucing Antarabangsa


Yeahhh... ade treasure hunt lagi... tempat masih sama... kat MaTiC... sebelah Saloma Bistro... kat Jalan Ampang tu... jalan kaki jer kalau dari KLCC... tak jauh...

Event ni bermula 29 November smpai 1 Disember... minggu ni la kirenyer... korang yg ade masa terluang tu jom la ke sana... InsyaAllah aku pun ade kat sane nnti joint xtvt treasure hunt... kalau korang nak joint treasure hunt skali pun boleh... maklumat lanjut boleh tgk dlm blog Ben Ashaari atau klik sini...

31 Ogos hari tu aku dah joint skali event kat MaTiC ni dengan Ben Ashaari... klik sini kalau nak baca pasal trasure hunt hari tu aku dengan Ben Ashaari... cherry berry gak la sbb kena minum mentah budu segelas... grrr...

Jom ramai2 ke sana... boleh jumpa antara blogger gak... boleh kenal2... yg peminat kucing WAJIB datang sbb ada pameran kucing antarabangsa jugaaaaaakkkk...!!!!

Jadual Aturcara Program