Makan burger dgn blogger

Sepatutnya tiap rabu kelab blogger Ben Ashaari ade buat xtvt berbadminton kat Putrajaya Precint 9 tp sebab semalam dewan dah penuh... kitorang buat sesi memakan plak...

Tak sangka ramai plak yg dpt joint semalam... port kitorang adalah kat Lava Grill Burger Restoran kat area UPM Serdang...

Ni antara blogger lelaki yg dpt joint... ade yg korang kenal tak? Yg duduk tu takyah ckp la kan... smue org pun knal... yg berdiri blakang tu... power2 diorang ni... aku jer blogger yg tak brapa nak blogger sgt... tp org kate nak jd blogger hebat kena la joint diorang yg hebat2 ni...

Ni plak antara blogger2 wanita ayu yg ade malam tu... ade lagi yg tak bergambar sbb kalut dgn anak... Yana si binik Ujang laa... kalut dgn ank ke malu ntah... tak sure... hahaha...

Ni burger yg aku mkn smlm... Lava Single Beff  Burger Super Cheezy... lbh kurang la nama dia... aku pun tak ingt sgt sbb panjang benor nama burger pun... nak sebut smpai muncong2 mulut... serius sedaapp...

Ni plak set meat ball... korang kalau g restoran tu jgn dok mencari plak menu meatball ni kat dlm kertas menu die... mmg tak jumpe... die blum update lg kot... klau nak juz bg tau jer... yg ni pun sedap gak... cuma masin skit tp still ok...

Malam tu ade lebih kurang 20 orang lebih... ade yg takde dlm gambar tu... budak2 ade 4 orang... lupe la smlm nak ambk gambar budak2 4 orang tu... ade Akiff, Qhalif, Zafirah dengan Amirah... 2 bunge 2 kumbang...

Ok laa... nak tunjuk gambar skit pasal smlm... dah nama pun blogger kan... kalau jumpe tak ambk2 gambar bkn blogger la namanya....


Tak sabar tunggu next xtvt...

Ohh yaa.... korang yg belum joint GA aku sila la joint... aku dah buat habis simple dah... takkan tak nak joint kot... plzz la support... hadiah pun dah habis best dah aku nak bagi ni... haaaa... nmpak... dah mcm merayu2 dah ni... mcm tak dpt sambutan plak... secoet jer yg joint... wakaka... yg nak joint cepat tekan sini...