Kenderaan Rasmi Akiff

Nampak tak keter ni... dah lame dah beli... kat kg ade 1.. kat KL ni ade 1... masa mula2 beli dulu stereng keter ni ketat skit... kalau nak kona akiff angkat dan pusingkan keter tu... now dah lame2 stereng tu dah ok dah... laju jer akiff drive dlm umah... boleh bolek kiri kanan sesuka hati...

Keter ni teman rapat Akiff kat rumah... nak kemana2 dlm rumah mesti kena naik keter ni... dari depan tv nak ke dapur pun die naik keter ni... nak masuk bilik pun... pendek kate mane2 yg memerlukan pergerakan dlm umah die akan naik keter ni... bangun tido trus cari keter ni... malam nak tido pun masuk bilik parking keter ni kat sebelah tilam...

Skrg ni die suke langgar kaki aku dgn miss permaisuri... nmpak kitorang jalan jer mesti die nak langgar.. grrr...

Ni gambar kat atas ni die dah makin byk akai dah... start dah usung keter die naik atas sofa... cari penyakit btul laa...