Dilemma friend request Facebook

Aku ni takda la femes pun... tapi selalu ade jer friends request kat facebook personal aku tu.... kalau yg ade mutual friends lebih dr 5 mmg aku approve jer... tp yg kurang dari tu atau takde langsung mutual friends mmg aku tak approve... aku simpan jer dulu... tgk gmbr kat atas ni... ade 45 friends request yg aku perap saban hari... sorry la eh kpd yg berkaitan... aku tak sombong tau... cuma aku tak tahu korang sape...

Ade sesetengah tu pakai nama pelik2 pastu profile private... dah tu pakai plak gambar profile ntah hape2... itu lg la aku ignore jer trus... tapi yg aku tak ignore ni adalah org yg aku kompius... ade tu yg org tue pun ade add aku... yg awek2 pun ade... yg jantan2 pun ade...

Korang yg silent reader blog aku atau blogger yg kenal aku melalui blog ni yg nak add aku tu, lepas add tolong inbox aku yer... ckp jer korang blogger... itu dah memadai utk aku approve... bkn sombong taknak approve... aku malas nak approve ntah sape2 yg bila dah friend dgn die nnti tak habis2 asyik tag brg2 bisnez die...

So, sesape yg dah add aku kat facebook tp smpai skrg aku tak approve tu mintak tlong add skali lagi atau inbox aku k... nnti aku add... aku bukan nak belagak retis atau femes sgt smpai friend fb pun nak memilih tp sebolehnya nak tahu la dgn sape kite berkawan kat fb tu... sbb kat fb personal aku tu byk stori hal personal... kang dah open utk sape2 jd tak privasi la plak... kalau nak yg tak privasi boleh klik like kat page aku... klik sini... atau search jer kat facebook tu... type "careno"...

Korang mcm mana? kalau friend request yg tak kenal tu korang approve jugak tak..