Blogger lelaki selalunya romantik dan penyayang

Serius aku cakap... biasanya laki yg ade blog adalah lelaki yg romantik... tak caye tanyer aku... hahaha... dah ramai aku jumpe blogger yg sangat penyayang dan romantik... aku terfikir nak cakap pasal ni sebab blogger Que Achmad ni lah... semalam die buat surprise utk wife die mase kitorang buat makan2 dgn group blogger...

Kebetulan smlm adalah hari lahir wife die... so, die belikan kek dan bunga dan kitorang sambut ramai2 lps smua habis mkn burger... aku pun sbnrnya tak tahu menahu pun pasal birthday surprise ni.. tibe2 jer staff situ bawak kek pastu bebudak ni dok nyanyi lagu birthday... skali dgn aku tersurprise... hahaha...

Nampak?? Sooo suwiit... siap bawak frame gambar lagi... nmpak mcm simple jer tp sgt bermakna n so romantik... hadiah takde plak ditunjukkan smlm... mungkin hadiah besar sgt kot nak bawak... tak pun smlm lps blk mkn2 br bagi hadiah special punyer... kehkehkeh...

Apa pun selamat hari lahir utk cikma dan semoga sentiasa sihat dan murah rezeki... Abe jaga wife elok2 k... jaga baby dlm perut tu baik2... semoga baby yg bakal lahir tu sihat sempurna... aminn...