Aksesori Mutiara Asli Dari Sabah

Teringat masa 1st time aku jejak kaki ke Sabah dulu masa Honeymoon... beberapa hari lepas kenduri kawin terus g hanimun... taknak tangguh2 berhanimun... nak rasa fresh kawin tu mcm mana... hahaha... masa tu kitorang stay kat Hotel Le Meridian yg betul2 dpn pasar filipin pastu g Nexus Karambunai... Fuuuhhh... smpai skrg teringat kenangan indah g hanimun tu... kehkehkeh...

Dulu masa 1st time aku ke Sabah semua orang sebok kirim belikan aksesori mutirara... sebelum sampai ke sana aku tak tahu pun yang Sabah ni terutama kat Kota Kinabalu sangat terkenal dengan produk hasil laut dan aksesori dari mutiara asli adalah antara tarikan yg ada... bila dah smpai sana berpinau mata tgk aksesori yg dijual... murah2 plak tu... cuma kena pandai beli sbb katanya ada yg bukan mutiara asli... 

Skrg ni dah byk kali sgt aku g Sabah atas urusan kerja dan dah takda pun yg kirim benda2 ni kat aku... miss permaisuri pun kalau aku bawak balik barang2 aksesori ni dia siap merungut dah takda benda lain ker... dah banyak sangat dah... hahaha...

Korang kalau berminat nak dapatkan produk aksesori mutiara yg asli dari Sabah boleh contact kak Fadzilah Ishak di Facebook beliau dan boleh berhubung secara langsung sekiranya berminat nak beli atau nak jadi agent utk buat bisnez 'kecik-kecikan'...

Meh aku bagi contoh gambar2 aksesori yg Kak Fadzilah Ishak share dengan aku...

Gelang Mutiara Asli
RM25.00 / pc

Gelang Mutiara Asli + Batu Mata Kucing (Cat eye)
RM25.00 / pc

Gelang Mother Pearl, Mutiara Asli
RM25.00 / pc

Gelang Mutiara Asli Latest Design
RM35.00 / pc

Gelang Mutiara Asli Dua Line
RM35.00 / pc

Gelang Mutiara Asli
RM35.00 / pc

Gelang Mother Pearl
RM35.00 / pc

Cincin Mutiara Asli Air Laut.. ikat suasa 14k... tak luntur... aneka saiz...
RM88.00 dan RM98.00 bergantung kepada saiz mutiara dan design.

Gelang Kristal Ball
RM78.00 / pc

Gelang Kristal Ikat Suasa 14k... tidak luntur...
RM85.00 / pc

Gelang Kristal Ball Aneka Warna Ikat Suasa 14k... tidak luntur..
RM85.00 / pc

Harga yang dinyatakan di atas adalah tidak termasuk kos penghantaran... percuma kos penghantaran sekiranya belian melebihi 5 pcs...

Kalau berminat nak beli secara borong juga dialu-alukan...

Boleh hubungi Kak Fadzilah Ishak (016-4930727)... kak Fadzilah memang tinggal di Sabah... kalau nak ke Sabah dan nak tengok sendiri barang2 yang kak ni jual boleh contact dia okeh...
Atau Facebook Kak Fadzilah (klik sini)