Tak sanggup nak nangis lagi dah


Semalam boleh pulak kat astro tayang citer hindustan feveret aku ni... Akele Hum Akele Tum... citer ni kalau aku layan kompom nangis... hahahaha...

Dah banyak kali sebenarnya aku layan citer ni tp tetap jugak feeling tak hengat... tetap jugak nak layan... aku slalu bising kat wife sbb suka tgk citer2 yg die dah tgk... tp semalam kena sound balik... "bukan citer ni dah byk kali tgk ker... knape nak tgk lagi?" huhuhuhu...

Last aku tgk dulu masa tu belum ade anak lagi... tapi dah feeling nangis guling2 dah... kahkahkaha... (ok2... yg tu tipu...) tapi serius laa... dari dulu lagi aku mmg touching kalau apa2 jer yg melibatkan budak2... tapi semalam bila nak layan citer ni aku jadi takut sbb takut air mata aku meleleh tak bleh dibendung.. hahahha... yer laa... bile dah ade anak ni lagi laa feling die over skit kan... last2 citer smlm aku tgk separuh jln jer... muahahaha...

Yg tak tahu menahu pasal citer ni meh aku bagi sinipsis skit... knape yg sedih sgt ni...


"citer die pasal hero dgn heroin yg masing2 nak jd penyanyi... diorang ade anak laki sorang... asalnya janji setia konon nak sama2 berjaya dlm nyanyi tp bile dah heroin dok nampak si hero dok pulun die sorang jer nak jadi penyanyi... last2 heroin tinggalkan si hero dgn ank laki diorang tu... die lari bawak diri dan cube jd retis... last2 heroin dpt jd retis popular tp si hero smpai kesudah dok mcm tu lagi... blum jadi retis lagi...

Bile dah heroin ni jd kaya raya... die mule nak ambk ank die tu tinggal dgn die... sbb hero kan hidup susah... so, die nak ank die dpt better life dgn die... si hero tak bagi si heroin ambk anak tp dgn kuasa duit die ambk lawyer power dan diorang masuk court utk dptkan hak jagaan ank... last2 dpt kat heroin hak jagaan tu... pastu si hero meroyan laa sbb ank yg die jage dah takde... huhuhu... "

Eh ehh. dah ler... malas nak citer... tp mmg sedih ler... korang try la ushar kat youtube kot2 ade citer tu... mmg best... sodihh...

Tibe2 buat entry citer hindustan... hahaha... rasanya lg ok kot entry citer hindustan dari citer psal KL Gangster... wakaka...