Nuffnang atau Advertlets? Mana lagi ok?

Kalau korang perasan blog aku ni dah lame takde sebarang iklan.... sebelum ni ade jugak aku tempek iklan Nuffnang seketul due dalam blog ni... tapi ntah laa... mcm tak dihargai plak...


Start berblogging dulu aku letak iklan Nuffnang smpai kesudah earning aku stay kat RM12.39... tak gerak2... lepas tu BE tak pernah plak nak dpt... konon merajuk la kann... trus buang jer iklan Nuffnang tu... wakaka...

Sebenarnya bukan aku merajuk tp sebab ari tu kan aku buat upgrading kat blog aku ni... sejak berwajah baru tu la aku buang iklan tu... konon takmo semak2...


Tapi lama2 rasa bosan plak blog takde iklan ni... mcm kosoooong jeer... mcm tak beeeeest jer... mcm ampeeeeeh jer... so aku try plak sign up Advertlets... start hari ni blog aku dah kembali dengan iklan dan harap korang rajin2 la cuit2 iklan aku tu... hahaha...

Ehhh... tapi kannn... nak tanyer skit ler... boleh ker kalau kite letak iklan dlm blog campur Nuffnang dengan Advertlets skali??? Diorang tak gaduh ker? Ke mmg dilarang campur aduk iklan cenggitu? Sbb aku tgk ade jer blog yg main campur2 gitew...

Korang letak iklan dari 'pembekal' mane? mane lagi ok korang rase???