Lu ajar orang kuang hajo tp lu tak nak org kuang hajo dgn lu...

Haaa... nampak? Tajuk terpanjang dlm entry aku ni... kahkahkah...

Jarang aku nak komen mengomen citer retis2 dlm blog aku ni... malas nak hambek port sangat kisah diorang... aku kdg2 tengok Melodi pun sbb suke cara penyampaian Zizan dgn Awal yg sengal2 alah tu... kalau bg Bro Mazidul mmg taknyer aku nak tgk Melodi tu... Haa... nampak? Ape yg aku cuba smpaikan bkn pasal pengacaraan tp aku nak bg tau yg aku tak layan sgt dunia retis ni... juz ambk tahu sikit2 jer habuan nak menyampuk time kengkawan dok borak...

Okeh... nampak tak aku melalut mcm mana... padahal nak citer bende lain tp mukadimah ntah hapa2... kahkahkah...

Ni aku nak komen pasal pengarah muda super hebat negara kita... yg hari tu film dia kena cilok sbln lbh awal dr tayangan... Grrr... dari 1 sudut mmg aku agak sodih dgn perkara ni.. yer laa... bayangkan hasil penat lelah kita slamber jer orang cilok... wpun bkn hasil kerja aku tp kalau aku kat tmpt dia mmg hangin gak laa...

Ni ade 1 isu yg melibatkan pengarah muda ni dengan Sharifah Amani... korang baca la tweeter kat bawah ni...

Nampak??? Serius aku setuju 100% dgn statemen Amani... Amani tak persoalkan pun pasal film tu... cuma yg dipersoalkan pasal kejer orang yg dok tapis2 film tu... tapi nmpaknya abang long kite tu marah la pulak... ce tgk tweeter yg dibalas blk kat bwh ni...

Hohohoho... siap tag si mak Amani... konon2 si mak la ni yg bg kurang ajaran smpai si Amani ni 'kurang ajar'...

Ehhh... kjap2... bkn ke film ko jugak yg dok ajar orang bahasa2 korang hajar... hbs tu nak marah plak bile orang gune ayat2 yg kurang hajar... lagi pun aku tak nampak pun tang mana yg kurang ajarnya si Amani tu...

Kredit to : Roti Kaya