Lepas gian memanah di I City

Dah lama aku tinggalkan arena memanah ni... dulu aku pernah wakil daerah kota setar utk pertandingan memanah peringkat negeri Kedah... Miss Permaisuri plak katanya pernah wakil skolah gak smpai peringkat negeri Pulau Pinang...

Tapi jodoh kami bukan dipertemukan di lapang sasar yer... cume kebetulan jer due2 ade rekod dalam acara memanah ni...

Bila dah nmpak ada plak tmpt memanah kat I-City ari tu... trus mcm due2 ketagih nak melepaskan gian...

 Nampak???? Tapi memanah kat sini juz suka2.. tak ikut cara yg betul pun... ikutkan yg betul kena tarik tali smpai kena batang hidung.. pastu aim... tapi yg ni suke2 hati nak aim mcm mane sbb bow xde tmpt nak aim taget... wakaka... dan lagi satu jarak die dekat sgt kot.. tak best... tapi yg nak try merasa memanah boleh la ke sini... RM18 utk 24 arrow utk 2 orang... Kalau sorang RM10 kalau x silap aku...

Next entry aku nak citer pasal musium patung lilin plak...
Tapi segan plak nak tayang gambar sbb byk gambar gedik... hahaha...


Labels: , , ,