Dr.Sukida @ Blog

Tibe2 hari ni aku nak promote pasal Dr.Sukida plak... dah lame aku tak citer pasal Dr.Sukida kat blog aku ni... Kalau nak tahu segala benda yg pernah aku story pasal Dr.Sukida boleh klik sini....


Kalau berminat nak beli water filter yg mcm gambar kat atas ni yg Chef Wan buat letak tangan tu... puun boley roger aku...
Aku boley bagi bagi special price...

Atau kalau berminat nak buat side income mcm aku pun boleh sambar vending mesin mcm kat atas ni... boleh inbox aku... wang hasil kutipan mesin ni 100% milik kite... company tak ambk langsung... nak tahu lanjut inbox fb aku k... tak tahu nak roger aku mcm mana?


Labels: