Perlu ke Bisnez Kad untuk Blogger?

 Sebelum aku jawab soalan kpd pertanyaan aku dlm tajuk entry ni... aku nak menunjuk dulu bisnez kad aku yg omey ni... santek tak???

Aku tempah bisnez kad ni kat Fizgrafic.com... kalau korang berminat boleh inbox die... design smue die buatkan skali... siap print dan pos skali... Harga? RM65 untuk 2 box... 1 box ada 100 keping kad....

Dah kenape tetibe lak aku buat bisnez kad utk blog ni... gigih tak aku... muahahaha...

Sebenarnya mcm ni... aku pernah pergi event yg melibatkan blogger dan masa kat sana tak sengaja terbekenalan dgn orang2 yg buat marketing ni... then bile diorang tanyer dari mane aku jawab la aku ni blogger... kehkehkeh... (blogger la sangatttt kannn)... then die mintak biz kad... katanya kalau ada event ape2 yg sesuai nnti die akan jemput... hohoho... rugi plak aku xde biz kad time tu... pastu aku tgk beberapa blogger lain slamber jer hulurkan biz kad diorang then bagi kat orang tu... huhuhu...

Then 1 lagi bile g event2 yg melibatkan ramai blogger... xkan ko nak harapkan dorang nak ingt link blog ko... kalau ko tu dah famos amos takpe la org kenal... ini blog ntah hape2 mcm aku ni haruslah ade kad utk kenalkan blog... sbb tu aku kate perlu bis kad ni... walaupun bkn tujuan utk bisnez tp biz kad ni perlu utk saling kenal mengenali terutamanya dr kalangan blogger sendiri...

Dah tu korang rasa mcm mana? Perlu ke biz kad atau poyo jer kalau ada biz kad ni...