Page view tertinggi

Page view tertinggi untuk 1 entry dalam blog aku adalah pasal Pertandingan Bunga Api Purajaya 2013...

Masa aku nak buat entry tu mmg aku terfikir akan ada ramai yg akan google pasal pertandingan ni dan mesti ramai yg nak tahu jadual pertandingan... so, dengan gigih aku buat jadual ni untuk rujukan orang ramai... dan buat entry... klik sini

Jadual ni aku buat pakai hp jer... sambil2 jer...

Pastu td aku terfikir nak chek pageview utk entry tu...

wow... smpai 3ribu lebih page view untuk 1 entry... bagi aku dah tinggi dah tu... blog korang yg power2 tu lain la kan... blog cikai2 mcm aku ni dah tinggi dah rasanya...

Pastu aku try google tgk kot2 blog aku ada kat page dpn carian google pasal pertandingan bunga api ni...



 Waa... tetibe rasa jakun plak aku... kahkahkah.. kesiannn...

Ok dah... entry ni pasal tu jer... muahaha...