Hutang Piutang Entry

Banyak benda aku nak story dalam blog tapi masa aku terhad utk story smua tu... so, ni aku senaraikan dulu entry2 yg akan menyusul nanti...

Studio Photoshoot sempena konvokesyen Miss Permaisuri... dalam entry ni nanti aku akan reveal pasal studio ni yg mana korang boleh booking utk sessi studio photoshoot dgn profesional photographer dengan kos yg sangat berbaloi... jgn tak percaya klau aku ckp kos die serendah RM10 seorang... tunggu enrty nnti k...


Penginapan menarik di Taiping... Sentosa Villa... Resort ni dekat dengan Zoo Taiping, Taman Tasik dan dalam resort ni ade port untuk mandi2 sungai... menarik sgt... tunggu entry nnti...

Tak lupa juga entry pasal Kundasang... aku bukan bercuti ke sana tapi atas urusan kerja kat Ranau, aku sempat la memantau kawasan2 menarik utk aku kongsi... ada ladang lembu, gunung kinabalu, rumah terbalik, jambatan tamparuli... nnti aku story ehh...

Last skali entry pasal cuti2 kat sini... gambar atas ni yg ramai2 dpn bilik tu adalah bilik aku... bukak pintu bilik terus terjun... muahahaha... nanti aku story...