Satay Tulang @ Pasar Ramadhan

Semalam balik kejer aku singgah pasar ramadhan dekat area umah aku... tak banyak beza menu yg diorang jual tiap tahun... orang yg sama... menu yg sama... kedudukan meja pun sama... dah tiap tahun aku pegi situ, smpai dah boleh ingt kat tgh jual ape... kat hujung jual ape... kat depan jual ape...

Tapi semalam ade bende baru yg aku perasan...

Satay Tulang

Dulu time aku dok mencari susah kemain nak jumpe satay tulang ni... sanggup aku ke Senawang sbb nak merasa satay tulang punyer pasal... baca review aku pasal satay tulang Senawang...

Korang yg nak try Satay Tulang boleh la cari kat pasar ramadhan Len Seng, Cheras... Harge aku tak sure... tak tanyer lak... sedap ke idoook pun aku tak tahu sbb tak bli pun... ade 2 gerai yg jual satay tulang ni... gerai diorang dekat2 jer... selang beberapa meja jer...

Pstt... Sorry pasal citer Bali... tak habis lagi aku citer... bizi owhh... nak bercerita boleh jer tp nak korek ambk gambar dlm camera tu yg lambat skit tu... nnti la aku hapdet ekkk...

Labels: