Kuih Raya Murah & Sedap



Korang dah beli kuih raya ke? Atau buat sendiri jer... aku mcm tahun2 sblm ni... yg buat pun ade... yg beli pun ade... tp yg buat tu bukan aku ler... itu kejer Miss Permaisuri...

Dulu time bujang aku rajin gak buat kuih raya... tp skrg dah tak rajin... mane pegi ntah rajin yg dulu tu... huhuhuhu...

Tahun ni Miss Permaisuri buat kuih raya 2 jenis jer kot... aku kena la beli tambah... tapi faham2 jer la kalau beli kuih raya ni... susah nak dpt yg sedap... 

tadi bos aku tunjuk tmpt bli kuih raya yg murah dan paling penting sedappp...

Kat Kg. Baru... aku tak try rasa lagi tp bos aku kate die dah rasa dan mmg sodappp... harga sebalang 50 biji hanya RM14... kalau almond london dengan tart nenas jer 50 biji RM15.... murah giler kannn...

Kalau korang g Kg. Baru... try cari rumah ni... kat depan gerai bakso yg femes kat kg,baru tuuu...

Kat situ die buat dan kat situ jugak die jual... sebab tu murah... aku borong byk bekas jugak td... korang kalau nak cari boleh try call no yg kat bawah ni...


Ni hasil tangkapan aku td... smue ni baru RM86... ckup la kot stock kuih raya utk thn ni... yg nak dtg beraya umah aku nnti mmg ini lah die kuih yg aku nak jamu nnti... hehehe...


Published with Blogger-droid v2.0.10