Hah... berambus pun kau dari blog aku...

Sebelum ni kan aku ade luah perasaan pasal sign pelik yg asyik mengekor reader2 blog aku ni... tension giler nak baca blog pun... ade jer gangguan... yg tak tahu sign ape tuh sila tgk sini... mana tau lps ni jadi kat korang plak kann...

Lepas tu semalam aku jadi CSI nak cari punce masalah problem ni... dah akhirnya aku jumpe puncanya... klik sini kalau nak tahu...

Dan hari ni 24hb akhirnya kuota aku dah di reset dan hari ni blog aku kembali pulih seperti biasa... ngeh ngeh ngeh... i loike...


Background colur coklat dah kembali... hehehe... tak serabut lagi dah...

Hmmm... designer aku dalam proses nak redesign balik blog aku ni... tak sabar tunggu design baru blog aku dilancarkan... cewaahhhh...