Cup Cake FREE

Hari tu aku ade review pasal Cup Cake kat The Mines... baca sini... pastu diorang offer aku cup cake free sbg tanda terima kasih sbb aku review cup cake diorang... baca sini jugak...

Dan hari yg sama aku trus cargas ke The Mines utk tuntut cup cake yg dijanjikan... The Mines tak jauh pun dari rumah aku... sebab tu laju jer aku ke sana...

Terima kasih House of Mini (HOM) The Mines...

Sebelum balik diorang nak ambk gambar kitorang depan kedai... hehehe... dah la aku pakai selekeh jer...

Ni lah cup cake yg aku dapat... mmg sedap... tak manis sangat... kalau dibiarkan kat aku sorang mmg skali hadap jer ni...

Kalau nak tahu... cup cake diorang mmg less sugar dan trans fat free... sesuai untuk budak2 jugak...
Kalau ada yg nak buat birthday party ke atau majlis ape2... boleh dapatkan cup cake comel dari diorang... harge pun murah...


Labels: