Basikal Klasik

Masa kat Bali ada orang kejar aku smpai atas bas nak jual basikal yg kat atas ni... harge mule die letak 150 ribu rupiah... tawar2 akhirnya aku dpt 80 ribu rupiah... bile convert RM dalam lingkungan RM25... murah dah rasanya... aku sambar jer laa... sbb mmg nmpak klasik basikal tu...

Next day ade lagi orang nak jual basikal ni kat aku... kali ni aku sajer main2 mintak 50ribu rupiah... last2 minit akhirnyer die bagi jugak... cisss... terpaksa aku ambk jugak... hahaha...

Next day sajer aku ushar2 kat tmpt lain kot basikal tu ade yg lg murah... rupenyer ade yg offer aku 40ribu rupiah... arghhhh... nyesal giler aku... skali ganda harga yg 1st aku beli... vangang...

Dah balik KL aku bagi kat Akiff main2 dulu sblm nak dijadikan hiasan... tp tak smpai sehari dah patah tempat kayuh tu... Akiff punyer kejer... smpai basikal tu pun die nak naik... wakaka...

Published with Blogger-droid v2.0.10