Bukan nak mengeluh...

Assalamualaikum...

Alahai dah lame rasenyer aku tak jengok blog ni... bukan sbb mood blogging dah kelaut atau mood kempen PRU13 merasuk atau sebok dok meroyan kat fesbuk tapi sebab bizi dengan kejer...

Lepas habis bekursus seminggu kat Kuching hari tu.. aku ke Johor Bahru plak... lepas tu ke Kelantan dan Terengganu... pastu balik mengundi di Utara... aku kat Kedah dan Miss Permaisuri mengundi kat Penang... masa ada kat opis pun sebok dengan kejer opis... skrg pun kejer belum reda lagi... manyak lagi nak kena settle... Next week aku ke KK dan Tawau... pastu masuk opis then ke Ipoh, Penang dan Alor Star plak... smua atas urusan kejer... haiyooo... aku bukan nak mengeluh pasal kejer... no no no... aku suke dengan kejer aku... cuma sedih la skit sebab asyik tinggal Akiff jer... sebab tu bile aku kat rumah memang aku sedaya upaya nak luangkan masa berkualiti aku dengan Akiff dan Miss Permaisuri...

Ok laa... tak boleh nak merapu panjang2... banyak kejer nak buat... 

Akiff gunting rambut sempena terbentuknya kerajaan baru... wakaka...



May 6, 2013 | Akiff kembali botak... by lan_careno on Keek.com

Follow Keek : lan_careno


Labels: