Universal Studio Singapore (Part 6) Final

Universal Studio Singapore (Part 1)
Universal Studio Singapore (Part 2)
Universal Studio Singapore (Part 3)
Universal Studio Singapore (Part 4)
Universal Studio Singapore (Part 5)

Yeaahhh... akhirnya smpai jugak episod akhir... sila jangan bosan okeh... wakaka...

Utk part akhir ni aku nak tunjukkan gambar masa sesi perarakan karektor2 yg ada kat USS tu...
Tak sangka pulak banyak giler karektor yg tak sempat aku jumpe dan bergambar... diorang ni kluar ade masa2 die... kjap kluar.. kjap masuk... sbb tu tak dpt nak jumpe semue...

Perarakan ni bermula dah lewat petang... kiranya mcm penutup la kowt... aku pun tak sure... tp masa tgh lepak2 mkn ais krim tiba2 ada staff USS dtg kat aku bg tau kalau nak tgk perarakan pergi berkumpul kat Hollywood Street... masa tu pkul 6.30 petang... mule2 mcm malas nak g bersesak dengan reramai orang tu tp last2 terpegi gak... ekekeke...

Meh layan gambar... sorry gambar2 ni smue byk yg blur sbb aku snap gune Note sblh tgn jer... sblh tgn lagi dukong Akiff... mcm nak krem tangan aku... DSLR dah simpan dlm bag time ni...

Nmpak tak Prince Charming dlm katun Shreke tu... mak aiihhh... sebijik same mcm dlm katun... boleh plak  die cari org same mcm dlm katun tu..

 Watak The Rock dlm The Mummy tak real sgt... tak nmpak mcm The Rock sgt...
 Tapi watak hero laki baju putih dlm The Mummy ni memang sejibik oiii... same...
 
 Hohhh... banyak giler watak yg ade... ni pun bkn smue aku sempat snap... ade yg terlepas gak... sbb Akiff dok tak diam... rugi lak tak dpt ambk gmbr dgn smue tu... xtvt utama kami kat sane mmg itu jer la... sbb dah nak main mende2 dlm tu tak boleh... layan bergambar jer la...

Haa... sebelum balik harus lah beli ape2 yg patut sbg kenangan... nak beli bende ni smue elok time nak blk baru beli... takde la nak usung sane sini dlm USS tu... kang tertinggal lak...
Aku, Miss Permaisuri dengan Akiff rembat t-shirt USS sorang selai... t-shirt dewasa $31SD atau RM77 sehelai, t-shirt budak2 mcm Akiff ni $21SD atau RM52 sehelai... agak mahal la jugak kan... klau harga mcm ni jual kat genting atau mane2 tmpt percutian kat Malaysia ni mmg takde nyer aku nak bli...

Hmmm... itu jer citer Universal Studio Singapore yg aku boleh share dengan korang... yg ade kesempatan nnti boleh la pegi sane... pesanan dari aku, kalau pegi sane tak bawak camera baik takyah pegi... hehehe...

Labels: , ,