Telur ayam tak halal!

Masa turun breakfast kat cafe hotel Panview Kuching pagi tadi... aku tak berselera sangat sebab mata aku masih mengantuk lagi... dalam banyak2 menu yg ada aku hanya ambk roti bakar 2 keping dgn half boil egg... tp masalahnya adalah telur yg disediakan langsung tak basuh... bersepah taik ayam kat kulit telur tu.... trus aku tggalkan cafe dan naik atas... nnti aku nak komplen kat hotel ni...

Skrg aku dah start lapar... hehehe... takpe... pkul 10 ada minum pagi lagi... mkn sehari 6 kali... tak sempat lapar pun...


Psssttt... aku rindu gilet kat Akiff dgn Miss Permaisuri.... tak sabar nak blk KL...