Perubahan Pemilihan Pemenang GA T-shirt I Love Blogging

Alhamdulillah... Akhirnya pemilihan blogger bertuah untuk Give Away (GA) Birthday Akiff Ke-2 Tahun telah dibuat semalam... Sorry coz lambat plak aku umumkan pemenang untuk GA ni... bukan sengaja nak biarkan korang tertunggu tp sebab lepas birthday Akiff hari tu aku bawak diorang g bercuti.... balik dari cuti sebok plak hapdet cerita percutian tu... Now baru sempat nak umum keputusan GA tu... hehehe... sorry2...

Sebelum tu, meh aku terangkan mcm mana pemilihan 10 blogger bertuah utk diberikan t-shirt I Love Blogging secara percuma tuu... teknik pemilihan seperti yg aku terangkan sebelum ni...

5 Blogger bertuah akan dipilih oleh Akiff sendiri melalui cabutan yang die buat... sebenarnya Akiff tak tahu menahu pun pasal cabutan tu... die buat jer ape yg aku suruh... ekekeke...

3 Blogger bertuah akan dipilih oleh aku melalui ucapan birthday yang paling kreatif...

2 Blogger bertuah pulak adalah melalui top referrel... tp untuk pemilihan top referrel ni aku mintak maaf sebab aku nak ubah sikit... Spatutnya lps hbs GA trus aku chek tp smpai skrg aku lupa nak chek... So, aku nak tukar top referrel ni kpd ucapan bithday kreatif sbb aku tgk banyak plak ucapan kreatif utk Akiff... tp ucapan kretif untuk 2 blogger ni akan dipilih oleh Miss Permaisuri... maknanya, total ucapan kreatif yg akan dipilih semuanya adalah 5...

5 ucapan kreatif dan 5 cabutan dari Akiff menjadikan 10 orang blogger yg akan menerima t-shirt tersebut...

Harap takde yg sentap atau tak puas hati sebab ada sedikit perubahan dlm pemilihan kali ni..

Next entry adalah pemilihan 5 blogger bertuah oleh Akiff...


Labels: ,