Kek Birthday 2012 vs 2013

Masih lagi citer pasal birthday Akiff... ini last... lepas ni takde lagi dah citer birthday Akiff... kite citer lain plak k... hehehehe...

Kali ni aku nak citer pasal Birthday Cake Akiff... sebelum tu meh aku nak tunjuk Bithday Cake Akiff tahun lepas punyer... tempah kat Rizq Cakes...

Nak tengok gambar selebihnya klik sini

Untuk kek birthday Akiff tahun ni plak aku order kat Sharifah's Touch yg berpangkalan kat Kuala Kangsar... otw blk kg aku singgah ambk kat rumah die... gambar2 kat bawah ni semue aku ambk dari page Sharifah's Touch....
Kek ni sangaaaaat sedap... memang puas hati sangat....