Cabutan Blogger Bertuah Oleh Akiff

Okeh... entry kali ni aku nak tunjukkan mcm mana proses pemilihan 5 blogger bertuah oleh si Akiff ni...

Mule2 aku gunting petak2 kertas ni yg mengandungi nombor 1 smpai 50...

Lepas tu dengan gigihnya aku gulung kertas2 tu sbb nak bagi Akiff senang ambk...

Bile dah ready aku panggil Akiff utk ambk 5 gulungan masukkan dalam topi tu...

Akiff pun tak banyak cakap terus buat apa yg aku suruh walaupun mula2 tu die ambk segenggam trus masukkan dlm topi tu... tp aku suruh die buat skali lagi... ambk 1 per 1...

1 per 1 Akiff ambik dan masukkan dalam topi tu...

Now dah cukup 5 kertas yg diperlukan...

Inilah die 5 nombor bertuah yg mewakili penyertaan blogger dalam GA kali ni...

Ehhh... lupe plak nak explain... mcm mana korang nak tahu nombor tu mewakili nombor korang lak kan... sorry sorry... boleh plak terlupe part ni...
meh aku xplain...

Sebelum tu, yang dah joint GA ni sila chek kat sini kedudukan link entry korang berada di nombor berapa... nombor kedudukan tu mewakili nombor korang utk cabutan ni... kedudukan dalam list tu bukan aku buat secara random tp aku buat berdasarkan kedudukan komen dlm entry penyertaan... maksudnyer nombor 1 mewakili penyertaan paling awal aku terima dan no 50 mewakili penyertaan paling lewat aku terima... haa.. gituu... faham tak?

Dah tahu korang punyer nombor berapa??? Hmmm...

Nak tahu nombor apa yg Akiff pilih? hehehe...
Next entry la ek... dah panjang plak entry ni... hahahaha... 

Labels: , ,