Banyaknyer hutang!

Warghhh... baru masuk opis hari ni... banyak bende nak kena buat... dokumen atas meja ni banyaaaaaaak sangat nak kena chek... sempat ke tak ntah nak hapdet blog ni... hadehhh...

Sebagai entry peringatan meh aku nak listkan satu per satu supaya apa yg aku nak story tak tertinggal...

Yang pertama entry pasal Birthday Party Akiff... siap ade majlis bukak hadiah malam tu... ekekeke...

Yang kedua pasal bisnez baru kakak aku... alamak... pamplet untuk kakak aku pun tak buat lagi ni... adehhh...

Oh yaa... gambar2 shoot wedding hari tu pun tak uruskan lagi... nak kena buat custom album lagi... hadoiyai... banyaknyer kejer...

Pastu nak story pasal Trip ke JB dengan Singapore... yang ni ade banyak part... ade citer pasal perbalahan aku dengan receptionist New York Hotel... ade kisah disebalik tabir... ekekeke...

Pastu ade story pasal Villa ohsem yg jadi tempat penginapan kat JB tu... part villa ni aku paling tak sabar nak story... ni adalah antara top 3 villa @ hotel @ resort terbaek yang pernah aku stay...

Pastu citer berepisod ke Universal Studio Singapore... hmmm... banyak kan nak story...

Ehhhhhhhhhhhhh.... baru teringat... sorry... ade entry penting lagi pasal keputusan GA... wakaka... boleh plak terlupe yg ni kan... ok ok... ini semue akan aku hapdet nnti k...

Now, nak settle kejer dulu apa yg patut...