Video : Alahai ngantuknyer...

Pagi semalam memang dah plan nak bawak Akiff jenjalan kat Aquari KLCC... biasanya kalau time cuti mesti Akiff bangun tido awal tapi semalam lambat plak dia bangun...

Apa lagi, misi mengejutkan Akiff secara berhemah perlu dilaksanakan... sebab kalau Akiff bangun tak cukup tido nnti mood dia tak ok... nnti dia mengamuk... so, ummie kejutkan dan aku record... hehehe...



Alololo... ngantuknya dia...

hmm... entry jenjalan Aquari blum hapdet lagi ni...

Labels: , ,