T-shirt GA dah siap

Penyertaan GA Birthday Akiff masih berjalan dan baru ada 32 penyertaan... yang belum joint cepat la joint... klik banner kat bawah ni kalau nak joint...

Bagi menyemarakkan semangat peserta2 GA ni... meh aku tunjuk t-shirt yang dah siap di print ni...


Taraaaaa.... dah siap bungkus dah... cuma tunggu nak cari tuan jer... t-shirt ni ade banyak size... dari size S - XL... aku memang tempah lebih untuk aku pakai sendiri dengan bagi kat kengkawan jugak... kakak aku pun sebok nak jugak... dah warning awal2 die nak selai... huhuhu... kualiti kain pun puas hati gak... paling aku puas hati sebab aku design sendiri... waaaa... secubit bangga disitu... muahaha...

So, yang belum joint tu cepat la mengjointkan diri... tangguh2 kang lupe lak...

Hmmm... terfikir gak untuk jual t-shirt ni kalau ada yang tak terpilih nnti teringin nak jugak... agak2 ade ker yg nak beli?


Labels: , ,