Pengumuman!!!

Perhatian kepada semua yang dah joint Give Away Birthday Akiff ke-2 Tahun... penyertaan dah ditutup... sebanyak 49 penyertaan diterima sehingga tarikh tutup... kurang 1 jer lagi untuk cukup 50 penyertaan... huhuhu... sebenarnya aku mengharapkan skurang2nya 100 penyertaan tapi kalau dah banyak tu jer yg sudi joint nak buat mcm mane kan... aku dah try buat paling simple GA... takde banyak songeh pun nak kena buat... ucapan utk Akiff takde plak aku mintak kena buat puisi atau kad ucapan bagai... juz ucap Happy Birthday pun aku dah terima... agak kalau malas sangat tulis jer HB pun aku dah faham dah...

Hmmm... tak per la... kepada yang joint TQVM....

Keputusan GA ni nanti akan dimumkan kemudian... mayb next week kowt coz minggu ni agak bz... 

Semalam sampai KL pkul 11 malam... hari ni masuk opis pun banyak gak bende nak settle... esok sehari lagi kejer... khamis nak ke JB coz ade urusan rasmi kat sane... bawak skali Miss Permaisuri dengan Akiff ke JB gak... stay JB smpai Ahad coz sabtu nak jenjalan kat USS... hoyeahhh...

Oh yaa... nnti masa pengumuman pemanang GA nnti aku akan umumkan sesuatu yg best kat korang yg joint GA ni... walaupun tak menang tapi ada sesuatu menanti anda... ecehhh... tibe2 plak kan... tunggu nnti...

Entry setrusnya nanti aku akan hapdet pasal Birthday party Akiff... tak sempat lagi ni...

Labels: