Panggilan Pertama GA Akiff

Ini adalah entry peringatan untuk mereka yang belum joint GA Birthday Akiff... Sehingga entry ini ditulis.. baru ada 37 penyertaan yang diterima... terima kasih kepada yang sudi support GA aku ni... yang belum joint tu mohon dipercepatkan... hehehe... yang nak joint boleh klik banner rasmi GA kat bawah ni... syarat dah habis simple dah aku buat tuu...


 
10 helai t-shirt seperti di atas sedia untuk di agihkan... t-shirt ni takda jual di mana2 di dunia ni... kalau korang dapat kiranya korang adalah 10 orang bertuah di dunia ni yg ada t-shirt ni... mungkin 10 tahun akan datang t-shirt ni akan jd sangat rare dan mungkin time tu sehelai t-shirt ni boleh bernilai ribuan ringgit... kehkehkeh... ok itu memang imaginasi mengarut aku... sila jangan percaya...

T-shirt pun dah ready dah... dah ade kat rumah aku...

Oh yaa... aku dah pun baca semua entry yg joint GA ni dan aku rasa sangat terharu dengan ucapan yang korang buat... ada yang simple tapi cukup bermakna... ada yang panjang smpai jadi sebuah puisi indah... ada yang buat doodle comel... ada yang buat grafik gerak2 untuk Akiff... dan ada jugak penyertaan dari negara seberang yang support GA aku ni... TQ so much... sayang korunk ketat2...


(Auto publish : Sedang menuju ke Temerloh, Pahang atas urusan rasmi)

Labels: , , ,