Kek Birthday Akiff

Waaa... teruja gila aku tgk gambar kek birthday akiff ni... gambar ni aku ambk dr page facebook syarifah touch... kek dah siap td... tggu petang nnti br nak ambk...

Ni adalah rainbow kek yg aku tempah bulan lepas lagi... aku juz bg tau nak deco kek ada gambar kereta dgn bas dan colurful dan ini hasilnya... sangat puas hati... RM90 sahaja... berat kek adalah 2.5kg... tahun lepas kek birthday akiff aku order RM150 tp simple jer... tahun ni aku try kat org lain plak... tggu nnti aku buat entry khas psal sharifah touch ni...