Big Bean Bags

Dah lame aku teringin nak beli Big Bean Bags ni atau bahasa mudah faham, sofa bentuk kacang... dalam bag kacang ni ade foam putih2 bulat2 kecik2 tu...

Menariknya sofa ni ialah dia punya confirt bila duduk atas tu... duduk la mcm mana pun... dia akan ikut bentuk badan kita... sangat best... nak baring terus pun boleh... sarung die pulak boleh bukak dan basuh kalau dah kotor...

Dah 2 3 kali jumpe orang jual tapi asyik tangguh jer sebab harganya boleh tahan mahal... baru ni masa jalan2 kat Metro Point Kajang ada plak orang jual mendalah ni... RM299.00... bapak mahal giler... sblm ni pernah jumpe RM250 tapi tak beli... tapi sebab budget dah ada masa tu aku sambar jugak la sebab kalau tak sambar tak tahu bile plak aku nak jumpe mendalah ni...

Ni antara sample yang lebih kurang same aku jumpe kat google...




Labels: ,